fredag 10 december 2010

Hej alla glada!

Ni ska få en liten uppdatering:

Jag är numer bosatt i Norge.. Och hur gick nu detta till undrar ni säkert?

Ungefär så här ser det ut just nu :) Så otroligt vackert!!


En av min allra äldsta och bästa vänner jobbar på flygplatsen utanför Oslo och har så gjort i några år. Jag åkte hit för att hälsa på honom och tänkte att det kan ju inte skada att lämna in ett cv. Detta gjorde jag på torsdagen, på fredagen fick jag en intervju och på fredag eftermiddag fick jag beskedet att jag fått tjänsten. 50% Passanger Service Agent, dvs om ni anländer till Gardermoen (OSL) utan ert incheckade babage så kanske det är mig ni får prata med :)Jag började med en kurs förra veckan och har denna veckan gått så kallad shaddowing. Nästa vecka blir det mer kurs, sedan några fler dagars shaddowing innan julen och sen drar schemat igång nästa år.

Så, det är vad som hänt i mitt liv på sistonde. Som ni säkert förstår har jag inte haft mycket tid till att blogga :)

Jag mår bra, mycket bra! Och jag trivs med arbetsuppgifter och nya kolleger. Har dessutom hunnit sticka några vantar till mina nya och gamla vänner här i Norge. Mer om det kommer förmodligen i framtiden. Nu blir jag nog tyst ett tag till, har inte riktigt fått ordning på nya rutiner och så där. Jag ville bara att ni skulle få en liten uppdatering så ni vet vad som sker :)

Till min hemlis förresten:
Du kan skicka det sista paketet, om du inte redan gjort det, till Sara Lindahl, Ryggen 634, 79196 Falun. Det är där jag är skriven än så länge. Om du redan skickat så kommer det att skickas vidare till Falun så småning om ändå :)

Kram på er alla! Hoppas ni njuter av vintern och den stundande julen!

11 kommentarer:

 1. Kul att höra från dig! Spännande att du numera bor i Norge. Hoppas du kommer trivas bra i fortsättningen med :)

  SvaraRadera
 2. Grattis grattis grattis!!! Vad härligt att höra :-) Jättekul att du har fått jobb och skönt att höra att du mår så bra och trivs. Stort LYCKA TILL !!! Kram!

  SvaraRadera
 3. !!! :-D Ta hand om dig där borta och lycka till med det nya jobbet! Kram! :-)

  SvaraRadera
 4. Vilket spännande "skutt" du har tagit till grannlandet. Lycka till med din utbildning och de kommande arbetsuppgifterna!
  Jag har själv bott i Oslo några år och har bara positiva erfarenheter från det. Norrmännen är så trevliga - och det finns väldigt många svenskar där också. Ha de´ (som man säger i Norge)!

  SvaraRadera
 5. en spontanflytt till norge? Jag som kände mej ganska tuff när vi helt oplanerat tog in på motell och åkte en bonustur till göteborg istället för att åka hem när vi var i skara... wow, jag är impad =)
  Va kul med ett nytt jobb, det kanske är i norge man ska söka ;)

  SvaraRadera
 6. Har inte skickat paketet än, det kommer närmre jul. :-) Lycka till med nya jobbet och livet i Norge! Kram Hemlisen

  SvaraRadera
 7. Önskar dej en riktigt god jul!

  SvaraRadera
 8. Nu har mitt presentkort kommit så jag ska frossa på Karma resten av dan....:o)
  Tack, tack

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas att sista hemlispaketet kom fram som det skulle och att du bara inte fått tag på det än? :-)

  /Hemlisen

  SvaraRadera
 10. Det har kommit till Norge men jag har inte hunnit hämta ut det än. Jag ska göra det imorgon :) Ska bli spännande att se vad du har hittat på för nåt :)

  SvaraRadera
 11. Ok Hemlisen.. Jag gissar att den gemensamma bekanta du pratade om tidigare är Elin.. eftersom kortet du skickade är taget av henne. I övrigt har jag ingen aning faktiskt.. Tyvärr! Jag älskar paketet! Underbar alpakka ull! Och jag har redan spanat in ett par möjliga projekt i boken :) Får jag öppna sista brevet nu? :)

  SvaraRadera