onsdag 20 juni 2012

Det kanske är dags att börja igen

Just nu sitter jag bakom disken i butiken där jag jobbar. Stockholm är min nya hemort. Närmare bestämt Enebyberg i Danderyds kommun där jag bor med sambo.

Jag vet inte än om jag kommer att börja blogga igen med någon regelbundenhet men en liten uppdatering är kanske på plats.

Jag mår bra :)

Handarbetet har gått upp och ner och just nu är det på väg upp igen. Jag stickade ett par halvvantar förra veckan. Mönstret kommer från boken "Top Down Knitting och heter Pleated arm warmers"
(Ravelry länk)

Jag frångick mönstret lite och gjorde dem lite kortare. Jag är mycket nöjd med resultatet.

Garnet heter Baby Wool (Ravelry länk) och det är rester från en av sjalarna jag stickade till Camilla i höstas.Underbart garn att jobba med.

I samma garn har jag påbörjat en sjalkrage. Mönstret heter Abstract Leave Cowl och även där anpassar jag lite efter egen smak. I mönstret står att man ska byta till en storlek mindre stickor efter halva men det struntar jag i. Jag kör på med samma och kommer förmodligen att göra den lite längre.


Ni får ursäkta kvalitén på bilden. Den togs på jobbet bakom disken tidigare idag mellan kunder.

Så där, det är lite av det som hänt. Hoppas ni har det bra där ute! (om det nu finns några läsare kvar på den här bloggen ;) )

2 kommentarer: