fredag 5 november 2010

Här händer det grejer!

Hej
Det har inte blivit mycket bloggande denna veckan. Jag har varit på riktigt bra humör och haft en massa roligt för mig! Förra helgen var jag i Linköping och hälsade på mina underbara vänner Veronica och the Dave. I söndags följde jag med David och David (aka Heavy D och D-light aka Min bror och Min vän) och spelade squash. Det var riktigt roligt! Så roligt att jag i går drog med mig Elin och spelade squash med henne också :)

Det känns så skönt att ha kommit igång att röra på mig och att jag mår så bra :)

Halskragen stickade jag i Linköping när jag var hemma hos Veronica och firade Halloween :) Den är stickad i mitt hemlis-garn, Debbie Bliss - Andes, underbart härligt mjuk alpaca- och silkesblandning!

Det gråa där bredvid är lite filtade, blivande väskor. Min tanke är att försöka brodera lite med något glad färg på dem. Speciellt den som är helgrå. Den andra har en grön rand i Drops Karisma och karisman ville inte filta sig lika bra som det grå Drops Alaska garnet.


 Vantarna är ett par i samma stil som jag stickat tidigare. I samma garn som jag stickade min mammas vantar om ni kommer ihåg. Det är alltså en tråd Drops Safran och en tråd Drops Kid-Silke. Allt detta är saker som jag ska ta med mig till Jul-öppet i Ängelholm där jag ska visa upp mina alster, spännande :)I dag har jag varit på stan med A. Vi var och tittade på en utställning på Världskultur museet, "Kimono Fusion". Riktigt kul att se blandningen mellan den klassiska kimonon och manga/anime inspirerade kläder.Jag passade även på att slinka in på Deisy Design och råkade köpa på mig lite rea-garn: Debbie Bliss - Donegal Luxury Tweed Aran. 30kr/nystanet. Funderar på en halsvärmare/cowl som man kan dra upp som en luva, om ni vet vad jag menar.Nu blir det mitt nya Debbie Blissgarn +
För er som inte ser så är det mina 12mm stickor. Love 'em!

Jag önskar er alla en kreativ helg!

8 kommentarer:

 1. Så roligt att du har haft roligt! Och så har du fått utöka garnförrådet också och det är ju aldrig fel. Underbara halvvantar!
  Njut av helgen!

  SvaraRadera
 2. Så du får köpa garn, men jag får det inte trots att det var dig jag skakade hand med? Taskmört!

  Bara för att du är så elak tänker jag avslöja för dig att Karisma superwaashbehandlat. He he.

  Ses i morgon tjejen, ser fram emot det! :)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att höra att du mår så bra :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka fina saker du stickat! Kan tänka mig att halskragen är mysig att ha på sig! Snart kommer ditt andra paket, lägger det på lådan i början av nästa vecka.

  SvaraRadera
 5. Åh va spännande Hemlisen! Jag undrar så vem du är :) Jag vet inte om det var någon ledtråd med i förra paketet men det var inget jag kunde lista ut i alla fall. Jag väntar med nyfikenhet på nästa paket!

  SvaraRadera
 6. Kortet var en ledtråd... ;-) Och en ny ledtråd kommer med nästa paket! :-)

  SvaraRadera
 7. Hej Sara! Tack så jättemycket för din kommentar och din information angående spinnrocken. Jag insåg att jag nog inte ska förhasta mig, det finns mossor till salu i området där jag bor, och utan din kommentar hade jag inte ens vetat vad jag skulle titta på. Måste komma ihåg att lägga in din blogg i min lista, för du gör så mycket tina saker - halskragen var superfin, blev sugen på att göra något liknande. Har inget bra garn hemma att sticka i just nu trots enorma förråd ;-) så jag syr istället. Jag antar att du gjort mönstret själv, och det övergår min förmåga, men jag kan ju titta och inspireras ändå. Ha en fortsatt trevlig helg! //Denice

  SvaraRadera
 8. Så roligt att du är med i min utlottning!

  kram skogsflickan

  SvaraRadera