måndag 27 september 2010

Strumporna är klara!

Tada!

Nu ska jag kasta mig på syrrans vantar. Det blir detta mönster i det ljusgröna lucca fino garnet jag har kvar.
(ravelry länk)

Nu till lite personlig update:
Jag är nu sjukskriven fram till den sista oktober vilket känns både bra och dåligt. Skönt att veta att jag får fortsätta vara sjukskriven men jobbigt då jag fortfarande inte vet om jag kommer att få någon ersättning över huvudtaget.. Så det känns lite jobbigt med hemlisbytet eftersom jag måste lägga lite pengar på. Det är dock roligt att lägga pengar på andra och det är ju egentligen som att lägga pengar på sig själv eftersom jag får lika mycket tillbaka :) Är lite nervös också.. Inte mycket, men lite orolig för att paketet inte ska bli bra nog men jag försöker tänka att om det är ett paket som jag själv skulle bli glad av så kan jag inte göra så mycket mer!

Så, det var allt! Nu ska jag "kasta på" till vantarna!

2 kommentarer:

  1. Försök att inte oroa dig allt för mycket över om du kommer få ersättning. Det tynger bara ännu mer. Saker och ting löser sig alltid.

    Jag har samma problem som du med Hemlisbytet. Tänk om det blir ett dåligt paket. Men jag har insett att det är bara jag som är fånig. Alla blir väl glada av garnpaket? ;)

    SvaraRadera
  2. Så flitig du är! Härliga strumpor, och vantarna är så fina! Hoppas att du kan slappna av och ta hand om dig själv nu. Och oroa dig inte över "hemlisbytet". Det är klart att det blir ett härligt paket! Bara det att man får ett paket från någon trevlig likasinnad, är ju som julafton!
    Kram, Maria

    SvaraRadera