måndag 11 oktober 2010

Nytt på spinn-fronten

Äntligen har jag börjat spinna igen! Jag har inte spunnit något på länge nu, lite på slända hos Veronica men annars inte något på säkert en månad.

Men, nu är jag igång igen! På rocken just nu:
Svart merino köpt på Panduro när de reade ut merinoullen, 20kr för 100g! 

Jag köpte de som fanns kvar: 2 x 100g svart, 1st turkos och en med blandade färger. Det andra svarta topsbandet spann jag för länge sedan och har nu äntligen nystat upp dör att kunna plaja det med detta. Jag har funderingar på ett fyrtrådigt garn.
Som vanligt är bilderna från min mobilkamera då jag inte äger någon annan kamera.. 

När jag var hos mor i helgen var vi på Kupan, ni vet rödakorsets secondhand butik. Där hittade jag bland annat en garnvinda, en hel sådan denna gången. Jag köpte en på tradera i somras men den visade sig vara trasig när jag väl fick hem den. Det fattades flera "pinnar" på den.. Men, nu har jag en hel i alla fall! Behövde inte ens betala för den själv, det gjorde A :) för jag har ju inga pengar. Mamma köpte ett par jeans till mig som lite sen födelsedags present. Jag har tappat så mycket i vikt den senaste tiden så jag hade inga som passade.. Det bidde lite annat smått och gott på Kupan men det kan jag visa en annan gång. Har inte tagit några bilder på dem än. 

Imorgon ska jag och The knitting seaman beställa lite grejer från World of Wool! Det ska bli riktigt kul att få spendera hela 50pund på bara ull !! :D

Hoppas ni alla haft en trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Så roligt att du har kommit igång med att spinna! Det blir säkert jättefint - och vilket kap du gjorde på Panduro! Njut av morgondagen!
    Kram, Maria

    SvaraRadera