torsdag 7 oktober 2010

Första hemlispaketet!

Innehöll detta :

 Ett helt underbart mjukt garn - Andes - 65% babyalpaca och 35% mulberry silk (mulbärssilke?), lyxigt! Undrar vad det ska bli för något :)

 Färgen gör sig inte rättvisa på bilden men jag älskar den :) Plommonlila kanske man kan kalla den? "Mauve" heter färgen på engelska. Någon som vet vad det blir på svenska?
Med i paketet fanns även ett vykort med en ståtlig älg, en chokladbit som jag tyvärr inte kan äta. Det är inte lätt det där med gluten, man tror ju att det inte ska behövas vetemjöl i choklad men tyvärr är det vetemjöl i det krispiga i den chokladen. Det gör dock inget, jag hade redan köpt lite choklad på affären och A blir alltid glad över choklad jag inte tål, för då får han en chans att äta av den ;)

Sist men inte minst så låg det även en sådan...
...i en härlig röd färg.
Glömde säga att detta är en Caliometry
Tack härliga Hemlis!

5 kommentarer:

 1. Vad är det röda? Ser inte riktigt...

  SvaraRadera
 2. Äsch då, glömde bort din allergi när jag köpte chokladen! Nåja, då fick ju din A lite glädje av ditt paket också. ;-) Visst är garnet underbart, hade god lust att behålla det själv. ;-) Måste nog beställa ett par härvor till mig själv också. Roligt att du tyckte om paketet! Kram Hemlisen

  SvaraRadera
 3. Vad spännande med Hemlisbyte, det låter riktigt roligt och mysigt tycker jag. Läste om det men kände att jag inte riktigt har ork och tid till det just nu. En annan gång... :)

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt paket! Det är väl underbart att få ett sånt fint garn. "Mauve" betyder ljuslila - men jag tycker att din benämning "plommonlila" passar bättre.
  Ha det gott med alla dina "finheter".
  Maria

  SvaraRadera
 5. Jätte fint paket verkligen :)

  SvaraRadera