torsdag 21 oktober 2010

Stickade vantar efter eget mönsterStickade av handspunnen silkesblandning från mitt spinnbyte.
Så, vad tycker ni?
Funderar på att lägga upp mönstret på ravelry.

7 kommentarer:

 1. Hörre du, det där mönstret känner jag igen! :)

  SvaraRadera
 2. Så fina! Du får jättegärna lägga ut mönstret på Ravelry - det skulle vara kul att testa det.
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Åh, vad du är duktig! Jag önskar att jag hade tålamod att sticka och virka mer. Jag behöver både ny mössa och och fler vantar. Och sådana där halvvantar vill jag också ha. :-D Vadå? Kan man KÖPA kläder?? ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Snygga!!!
  Faktum är att jag inte bor jättelångt från Ängelholm (ca en timme med bil tror jag). Skriver du på bloggen var och när utställningen är? Lovar inte att jag kommer men om det passar in i familjelogistiken så skulle det vara jättekul.

  SvaraRadera
 5. Tack för dina uppmuntrande ord. Jag har faktiskt funderat på det här med garnbutik, det vore så himla roligt. Men så börjar jag tvivla lite, det är ju massa runt om. Kommer jag klara mig ekonomiskt då? Kommer jag klara pressen att tvingas arbete minst 8 timmar om dagen. Och så tänker jag att jag kanske inte är tillräckligt bra på det här med handarbeten om folk kommer in och fråga och så. Jag är himla bra på att inte tro på mig själv.

  SvaraRadera
 6. Jag fick ett par längre i födesedagspresent - hur sköna som helst nu när det är mellanväder. Sticka flera sådana för ex Crisse kan tänka sig att köpa ett par på Jul-öppet.
  Mammam

  SvaraRadera