onsdag 23 juni 2010

Det blev en sjal

Närmare bestämt en Haruni sjal. Jag hade egentligen tänkt sticka en annanassjal, blev inspirerad av Carro som skickade mönstret till mig. Men sedan blev det en Haruni istället. Jag får ta annanassjalen en annan gång.

Jag var på Garn netto i Linköping med svägerskan och min bror och blev totalt förälskad i detta garn. Lucca Fino, 100% merinoull och helt underbara, klara, härliga färger. Jag köpte fyra härvor á 100g, 99kr styck. Två ljusgröna, nästan limegrön och två lite i en lite mörkare grön färg.
Jag har kommit till varv 43 och mönstret börjar sätta sig i fingrarna nu :) Det är riktigt kul att se att det faktiskt blir ett mönster på sjalen!


Jag sitter just nu hos Veronica, jag har varit här nästan hela dagarna nu när jag är i Linköping. Jag och svägerskan brukar gå hit efter frukost och sedan sitta och pyssla och prata hela dagarna. Det är verkligen jätte härligt! I dag och igår har det varit strålande solsken och jag lyckades bränna mig på axlarna när jag satt ute och stickade igår.. Men lika glad är jag för det! :)

Hoppas ni andra har en lika skön midsommarvecka som jag har!

Jag önskar er alla inspiration och förmågan att glädjas åt era skapelser, era liv och att ni är underbara precis så som ni är!

Kram!

2 kommentarer:

 1. Jag blir grymt imponerad av folk som stickar STORA saker som tar lång tid. :-D Mitt stick tålamod räcker på sin höjd till ett par sockar eller vantar. ;-)

  Jo, det där skuggorna jag menade är dels de runt bilderna och sen de på sidorna som liksom skiljer bakgrunden från allt "bloggigt" i mitten. Skulle vilja lägga till någon annan bakgrund sen, men vill då inte ha skuggan där. :-)

  Hoppas du ha en bra torsdag - den är ju som en fredag! :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin blogg du har, hoppas din sjal blir bra! Har länge funderat på vilken av alla dessa sjalar som finns jag ska ge mig på, men nu får det nog faktiskt bli en Haruni för mig med! Ha en härlig midsommar :)
  Kram

  SvaraRadera