tisdag 29 juni 2010

I dag har varit, ursäkta uttrycket, en j*vla skit dag! Jag ska inte gå in på några tråkiga deprimerande detaljer utan nöjer  mig med att säga det igen: Vilken j*vla skit dag!

Jag har i vilket fall börjat på kanten på min Haruni-sjal, och blivit smått tokig på köpet. Just när mönstret satt sig i händerna, då ska man byta mönster.. Har bytt garn till kanten, en mörkare variant av den tidigare.


Jag hoppas jag får ordning på mönstret snart men jag misstänker att det inte kommer att ske idag, och inte imorgon heller. För imorgon kommer A hit och jag ska ta en paus från allt vad garn heter. Vi ska vandra längst havet, se Spaniens åttondelsfinal på Harry's och sist men inte minst, mysa i bunkern. (för er som läst tidigare inlägg är A samma person som jag satt och saknade i Leker med utseendet, ibland orkar man inte tänka utan bara göra det som känns bra just nu, och det är det jag gör)

Nej, ett till försök med kantmönstret, sen ska jag försöka sova!
Hoppas ni haft en bättre dag än mig!

3 kommentarer:

  1. Stackars :-( Hoppas verkligen att dagen imorn blir bättre. Sjalen blir i alla fall superfin ju, du är så galet snabb.
    KRAAAAAM!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en bättre dag i dag... Sjalen ser helt underbar ut..

    SvaraRadera