tisdag 1 juni 2010

Alla andra har ju en blogg!

Hej på er!


"Bunkern" är ett studentrum i en källare någonstans på västkusten. Här har jag bott i ungefär tre veckor. Det är trångt, kallt och framför mina små källargluggar hänger några riktigt trista gardiner som ska hindra insyn från gatan.

För att får det lite med livat här i bunkern håller jag på att virka ett par gardiner i regnbågens alla färger (se bilden till höger). Idén har jag fått från min vän på Ulliga gulliga saker. Hon har virkat en jätte stor och härlig pläd i samma stil. När jag säger att jag fått idén av henne så menar jag att jag helt enkelt har härmat henne.. Hon har faktiskt givit mig tillåtelse att härma henne :)

Handarbete

Jag stickar och virkar gärna. Jag är en periodare dock och ibland gör jag ingenting på nästan ett år för att sedan handarbeta varje dag i ett halvår.Jag har mängder med garner, nedpackade i stora ikea-påsar, som bara väntar på att få bli någonting! Jag håller just på att lära mig att nålfilta. Jag har anmält mig till en "bloggkurs" som Ulliga gulliga saker har startat nu i veckan. Det ska bli jätte spännande att lära sig mer om nålfiltning. Här till vänster ser ni mitt första nålfiltade verk, ett hjärta i brun ull från Panduro. De flesta bilder som ni kommer se i denna blogg är tagna med min mobilkamera, det är alltså inte så bra kvallitet på alla bilder.
Jag tror att det får räcka för idag. Jag ska försöka blogga lite om min fortsatta kamp mot bunkerns trista gardiner och mitt mål att nålfilta en docka :) Lämna gärna en kommentar om du kikar in, det är alltid kul att veta om det är någon som läser det man skrivit!


Soliga hälsningar
/bunkern

3 kommentarer:

 1. Men gu va flitig du har varit, gardinerna blir ju galet coola och gummar är hur söt som helst. Te i solen såg inte helt dumt ut det heller, hehe!
  Klockrent namn också ju, jag gillart som vi säger här i östergötland, KRAM!

  SvaraRadera
 2. Vad glad du kommer att bli varje gång du tittat på ditt lilla minifönster, very nice!

  SvaraRadera
 3. Men heeej, Foxlady!

  Vad roligt att du fått fart på fingrandet! ;)) Och vilken bra idé att blogga om allt i bunkern! Kul! Jag lovar att hänga med här...

  Ha det godast!

  /E:)

  SvaraRadera